Bent u op zoek naar bedrijfsvloeren in Veldhoven? Dan bent u bij Vloerservice Brabant aan het juiste adres.

Waarom bedrijfsvloeren?

Een bedrijfsvloer is een van de belangrijkste aspecten van efficiënte bedrijfsvoering. U krijgt in feite maar een kans om het goed te doen. De vloer van een ruimte bepaalt voor een groot deel het uiterlijk en de sfeer van een ruimte. De keuze voor een vloer is een duurzame overweging: de vloer moet lange tijd meegaan en geschikt zijn voor de ruimte en het loopverkeer. Specialistisch en deskundig advies is dan ook geen overbodige luxe. Afhankelijk van uw wensen, het gebruik van de ruimte, de ligging van de ruimte en het beschikbare budget, geven de vakmensen van Vloerservice Brabant u een eerlijk advies.

Wij voorzien zowel particuliere klanten als bedrijven en organisaties in vloeren naar wens. Van gietvloeren, laminaatvloeren, parket, vinyl, linoleum en tapijt tot ambachtelijke houten vloeren en duurzame bamboevloeren. Dit is slechts een greep uit de keuze vloeren die mogelijk zijn.

Bedrijfsvloeren Veldhoven

Onze werkwijze bij bedrijfsvloeren

Wij kunnen pas een goed advies geven wanneer we horen en zien wat u verwacht. Daarom komen wij bij onze relaties op locatie. We laten u het assortiment zien en geven u deskundig advies over de kenmerken van onze verschillende vloeren. We houden rekening met de intensiteit van gebruik en onderhoud, en uw wensen qua smaak. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, maken we heldere afspraken over levertijden en het leggen van de vloer. We zijn content als we aan uw verwachting hebben voldaan. Uw tevredenheid is ons doel.

 1. Fase 1. Oriëntatie op locatie kantoorpand, bedrijfsruimte of
  fabriekshal.
 2. Fase 2. Uitleg over diverse vloeren, eigenschappen, onderhoud en geschiktheid voor gebruiksdoel.
 3. Fase 3. Advies over het leggen van de vloer en onderhoud van de vloer.
 4. Fase 4. Heldere en duidelijke afspraken over de uitvoering.
 5. Fase 5. Nazorg.

Speciaal is het ‘comfort all-in pakket’ van Vloerservice Brabant. Wij ontzorgen u volledig en gaan verder dan alleen het leveren en leggen van de vloer. We maken de betreffende ruimte(n) volledig ‘legklaar’: verplaatsen of verhuizen bestaand meubilair, verwijderen de oude vloer en leveren tot slot stofvrij op. Deze service is uniek in Nederland. Uw voordeel: Vloerservice Brabant zorgt ervoor dat u zich kunt blijven richten op uw core-business.

Bedrijfsvloeren in Veldhoven bij Vloerservice Brabant

Vloerservice Brabant is een modern en ervaren bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid uitgangspunten zijn. Vloeren bepalen de ruimte en zijn in aanschaf een duurzaam goed. Vandaar dat we altijd op de eerste plaats luisteren naar uw wens. Waar is de vloer voor bedoeld? Is de ruimte onderdeel van andere ruimten ? Waar moet de vloer gelegd worden? Wat is de mate van voetverkeer? Welke eigenschappen dient uw vloer te bezitten? Wat vindt u mooi? Onze oplossing voor uw situatie voldoet aan kwaliteit en flexibiliteit.

 • Service aan huis of bedrijf
 • Kwaliteit
 • Klantvriendelijk
 • Gunstige financieringsmogelijkheden
 • Duurzame vloeren

Kortom: of u nu op zoek bent naar een vloer voor een winkel of een vloer in de logistieke branche, u vindt in ons de deskunidge partner die uw verwachting als uitgangspunt hanteert.

vraag-nu-een-gratis-offerte-aan