Gietvloeren Brunssum

Bent u op zoek naar gietvloeren in Brunssum? Dan bent u bij Vloerservice Limburg aan het juiste adres.

Waarom gietvloeren?

Er zijn een hoop praktische redenen om voor gietvloeren te kiezen. Gietvloeren hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen perfect worden aangebracht over vloerverwarming of zelfs over bestaande vloeren. Daarnaast hebben gietvloeren een bijzondere uitstraling, en is meer dan de basis van uw interieur. Een gietvloer is een sieraad waarmee u elke ruimte elke gewenste sfeer kunt meegeven, van klassiek tot hip en van basic tot luxueus.

betonfloor1

Onze werkwijze

Gietvloeren zijn vloersystemen waarbij 2 of 3 componenten aangebracht worden in een laagdikte van ± 3 mm. Ondanks deze laagdikte levert een gietvloer een superstrakke en naadloze vloerafwerking op. Om dit resultaat te bereiken is vakmanschap en adequate kennis een vereiste. De start wordt gemaakt door een gedegen onderzoek van de bestaande ondervloer. Deze ondervloer moet machinaal worden opgeruwd zodat voldoende hechting kan worden verkregen. Vervolgens wordt er een primer op epoxy basis aangebracht, deze primer vormt de schraaplaag voor de gietvloer en kan al naar gelang het type ondervloer een- of tweemaal aangebracht worden. Na het aanbrengen van de epoxy primer kan de gietvloer worden aangebracht. Een gietvloer is zelf nivellerend, mits deze in juiste hoeveelheid, mengverhouding en laagdikte wordt aangebracht. Het gelijkmatig aanbrengen en het nivellerende karakter zorgen ervoor dat de vloer mooi ‘strak’ vloeit. Zo krijgt u een prachtige strakke vloer die niet koud aanvoelt! Er is altijd een vloer die bij u past!

Gietvloeren in Brunssum bij Vloerservice Limburg

Vloerservice Limburg is een modern en ervaren bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid uitgangspunten zijn. Vloeren bepalen de ruimte en zijn in aanschaf een duurzaam goed. Vandaar dat we altijd op de eerste plaats luisteren naar uw wens. Waar is de vloer voor bedoeld? Is de ruimte onderdeel van andere ruimten ? Waar moet de vloer gelegd worden? Wat is de mate van voetverkeer? Welke eigenschappen dient uw vloer te bezitten? Wat vindt u mooi?

In Vloerservice Limburg vindt u een deskundig partner die uw verwachting als uitgangspunt hanteert en voldoet aan kwaliteit en flexibiliteit.

  • Service aan huis of bedrijf
  • Kwaliteit
  • Klantvriendelijk
  • Gunstige financieringsmogelijkheden
  • Duurzame vloeren

vraag-nu-een-gratis-offerte-aan