Bent u op zoek naar gietvloeren Limburg voor in uw woning, bedrijfsruimte, winkelpand of ergens anders? Onze vakmensen leggen een superstrakke gietvloer. Een gietvloer creëer rust, een moderne uitstraling, is geluiddempend en makkelijk schoon te houden. Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden!

Kies een vakman voor uw gietvloeren in Limburg

Een gietvloer is een kunststof vloersysteem. Ondanks de laagdikte van 3 mm past een gietvloer vrijwel overal! De vloer wordt in verschillende lagen aangebracht, afhankelijk van het type ondervloer. Een goed gelegde gietvloer levert een superstrak effect op. Vloerservice Limburg heeft met jarenlange ervaring voldoende vakkennis opgebouwd om keer op keer een naadloze vloer te leggen. Lees op de website alles over hoe dit in zijn werk gaat.

Behalve gietvloeren leggen wij nog veel meer. Wilt u voor verschillende ruimtes een andere vloer? Koop eenvoudige diverse type vloeren onder één dak! Bestel bij ons uw vloer en wij onderhouden direct het contact met de aannemer en zorgen dat uw vloer wordt gelegd!

Gietvloeren Limburg

Méér dan gietvloeren Limburg!

Wij hebben alles onder één dak, bij ons kunt u ook terecht voor:

Bekijk de Gietvloeren in Limburg in de showroom!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Wij heten u graag welkom in onze showroom. Kom langs en maak een keuze uit een van de gietvloeren die wij leggen in Limburg! Behoefte aan meer informatie? Maak een vrijblijvende afspraak of neem een kijkje in onze showroom!

Bezoek showroomContact opnemen