Grindvloer Veldhoven

Bent u op zoek naar een grindvloer in Veldhoven? Dan bent u bij Vloerservice Brabant aan het juiste adres.

Waarom een grindvoer?

Een korreltapijt of siergrindvloer bestaat uit miljoenen grindkorreltjes welke op grootte worden geselecteerd. Deze korreltjes worden met behulp van epoxyhars tot één sterk geheel gevormd. Al ruim 25 jaar heeft deze Grindvloer zich bewezen.  Door de open structuur van Grindvloeren neemt de vloer de omgevingstemperatuur aan. Dat geeft –zelfs op blote voeten-  een aangenaam en warm gevoel. Het effect van vloerverwarming wordt dan ook veel sneller merkbaar dan bij andere soorten vloeren. Grindvloeren zijn door zijn unieke opbouw op iedere smaak en stijl aan te passen.

Bovendien is het onderhoud van dit type vloeren minimaal; eenmaal per week stofzuigen is voldoende om stof en zand uit de open structuur te verwijderen. Groot onderhoud kunt u uitvoeren met behulp van de bij ons te huren professionele waterstofzuiger.
Doordat gebruik gemaakt wordt van het mengen van gekleurde korrels is bijna elke kleur of kleurencombinatie mogelijk, oneindig veel mogelijkheden dus! De vloerenleggers  zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige decoratieve vloeren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende figuren in uw Grindvloer te laten verwerken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan: randen en lijnen in andere kleuren.

 • Naadloze vloerafwerking
 • Onderhoudsarm
 • Lange levensduur
 • Optimale warmtegeleiding
 • Onbeperkte kleurencombinaties
 • Slijtvast

grindvloer

Onze werkwijze bij een grindvloer

Wij kunnen pas een goed advies geven wanneer we horen en zien wat u verwacht. Daarom komen wij bij onze relaties op locatie. We laten u het assortiment zien en geven u deskundig advies over de kenmerken van onze verschillende vloeren. We houden rekening met de intensiteit van gebruik en onderhoud, en uw wensen qua smaak. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, maken we heldere afspraken over levertijden en het leggen van de vloer. We zijn content als we aan uw verwachting hebben voldaan. Uw tevredenheid is ons doel.

 1. Fase 1. Oriëntatie op locatie kantoorpand, bedrijfsruimte of
  fabriekshal.
 2. Fase 2. Uitleg over diverse vloeren, eigenschappen, onderhoud en geschiktheid voor gebruiksdoel.
 3. Fase 3. Advies over het leggen van de vloer en onderhoud van de vloer.
 4. Fase 4. Heldere en duidelijke afspraken over de uitvoering.
 5. Fase 5. Nazorg.

Speciaal is het ‘comfort all-in pakket’ van Vloerservice Brabant. Wij ontzorgen u volledig en gaan verder dan alleen het leveren en leggen van de vloer. We maken de betreffende ruimte(n) volledig ‘legklaar’: verplaatsen of verhuizen bestaand meubilair, verwijderen de oude vloer en leveren tot slot stofvrij op. Deze service is uniek in Nederland. Uw voordeel: Vloerservice Brabant zorgt ervoor dat u zich kunt blijven richten op uw core-business.

Een grindvloer in Veldhoven bij Vloerservice Brabant

Vloerservice Brabant is een modern en ervaren bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid uitgangspunten zijn. Vloeren bepalen de ruimte en zijn in aanschaf een duurzaam goed. Vandaar dat we altijd op de eerste plaats luisteren naar uw wens. Waar is de vloer voor bedoeld? Is de ruimte onderdeel van andere ruimten ? Waar moet de vloer gelegd worden? Wat is de mate van voetverkeer? Welke eigenschappen dient uw vloer te bezitten? Wat vindt u mooi? Onze oplossing voor uw situatie voldoet aan kwaliteit en flexibiliteit.

 • Service aan huis of bedrijf
 • Kwaliteit
 • Klantvriendelijk
 • Gunstige financieringsmogelijkheden
 • Duurzame vloeren

Kortom: of u nu op zoek bent naar een grindvloer voor een winkel of een grindvloer in de logistieke branche, u vindt in ons de deskunidge partner die uw verwachting als uitgangspunt hanteert.

vraag-nu-een-gratis-offerte-aan