Bent u op zoek naar houten vloeren in Limburg voor in uw woning, bedrijfsruimte, winkelpand of ergens anders? Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden!

Houten vloeren Limburg
Houten vloeren Limburg voor een betaalbare prijs? En moeten deze houten vloeren van een uitstekende kwaliteit zijn en perfect gelegd worden? Dan bent u bij Vloerservice Limburg aan het juiste adres! Vloerservice Limburg is namelijk specialist op het gebied van houten vloeren, geschilderde vloeren, eiken vloeren, multiplanken en grenen planken. Natuurlijk kunnen ook onze bekende Raftwood verouderde houten vloeren en de Frans eiken vloeren niet ontbreken. Voor zowel aannemers, architecten als particulieren leveren en leggen wij in heel Nederland onze houten vloeren. Ook hebben wij diverse doe het zelf vloeren in ons assortiment.

 

 

Houten vloer Limburg

Méér dan Houten vloer Limburg!

Wij hebben alles onder één dak, bij ons kunt u ook terecht voor:

Bekijk de houten vloeren in Limburg in de showroom!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Wij heten u graag welkom in onze showroom. Kom langs en maak een keuze uit een van de houten vloer die wij leggen in Limburg! Behoefte aan meer informatie? Maak een vrijblijvende afspraak of neem een kijkje in onze showroom!

Bezoek showroomContact opnemen