Marmerstone Helmond

Bent u op zoek naar marmerstone in Helmond? Dan bent u bij Vloerservice Brabant aan het juiste adres.

Waarom marmerstone?

Marmerkorrels zijn een totaal nieuw type natuurstenen vloerbedekking die menig hart sneller zal doen kloppen. De natuurlijke uitstraling van het product is bijzonder mooi. Marmerkorrels voor een marmerstone vloer worden gemaakt van grote marmerblokken uit  Italië die gebroken worden, na het breken van deze brokken natuursteen worden de stukken steen getrommeld om de scherpe kanten eraf te polijsten. Vervolgens worden deze stenen vermengd met kunststoffen en naadloos uitgesmeerd op de ondergrond. U kunt kiezen uit verschillende standaard kleuren die allen uit de natuurlijke kleur van marmer is samengesteld. De steenmaat kunt u ook zelf bepalen, deze varieert van 4 mm korrel tot 18 mm korrel. De dikte van deze vloerafwerking zal afhangen van de steenmaat die u kiest.

De vloerenleggers  zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige decoratieve vloeren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende figuren in uw vloer te laten verwerken. Bijvoorbeeld randen, lijnen, logo’s en figuren. Vraag onze adviseur naar wat de mogelijkheden voor een marmerstone vloer.  U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via de contact mail of via ons telefoonnummer 040-7440199

 • Keuze uit tal van kleuren met verschillende steenmaten
 • Slijtvast
 • Onderhoudsarm
 • Voelt niet koud aan
 • Geluids absorberend
 • Naadloos (ruimtelijk)
 • Geschikt voor elke ruimte
 • Geschikt voor vloerverwarming

Marmerstone Helmond

Onze werkwijze bij marmerstone

Wij kunnen pas een goed advies geven wanneer we horen en zien wat u verwacht. Daarom komen wij bij onze relaties op locatie. We laten u het assortiment zien en geven u deskundig advies over de kenmerken van onze verschillende vloeren. We houden rekening met de intensiteit van gebruik en onderhoud, en uw wensen qua smaak. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, maken we heldere afspraken over levertijden en het leggen van de vloer. We zijn content als we aan uw verwachting hebben voldaan. Uw tevredenheid is ons doel.

 1. Fase 1. Oriëntatie op locatie kantoorpand, bedrijfsruimte of
  fabriekshal.
 2. Fase 2. Uitleg over diverse vloeren, eigenschappen, onderhoud en geschiktheid voor gebruiksdoel.
 3. Fase 3. Advies over het leggen van de vloer en onderhoud van de vloer.
 4. Fase 4. Heldere en duidelijke afspraken over de uitvoering.
 5. Fase 5. Nazorg.

Speciaal is het ‘comfort all-in pakket’ van Vloerservice Brabant. Wij ontzorgen u volledig en gaan verder dan alleen het leveren en leggen van de vloer. We maken de betreffende ruimte(n) volledig ‘legklaar’: verplaatsen of verhuizen bestaand meubilair, verwijderen de oude vloer en leveren tot slot stofvrij op. Deze service is uniek in Nederland. Uw voordeel: Vloerservice Brabant zorgt ervoor dat u zich kunt blijven richten op uw core-business.

Marmerstone in Helmond bij Vloerservice Brabant

Vloerservice Brabant is een modern en ervaren bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid uitgangspunten zijn. Vloeren bepalen de ruimte en zijn in aanschaf een duurzaam goed. Vandaar dat we altijd op de eerste plaats luisteren naar uw wens. Waar is de vloer voor bedoeld? Is de ruimte onderdeel van andere ruimten ? Waar moet de vloer gelegd worden? Wat is de mate van voetverkeer? Welke eigenschappen dient uw vloer te bezitten? Wat vindt u mooi? Onze oplossing voor uw situatie voldoet aan kwaliteit en flexibiliteit.

 • Service aan huis of bedrijf
 • Kwaliteit
 • Klantvriendelijk
 • Gunstige financieringsmogelijkheden
 • Duurzame vloeren

Kortom: of u nu op zoek bent naar marmerstone voor een bedrijf of marmerstone voor uw woning, u vindt in ons de deskunidge partner die uw verwachting als uitgangspunt hanteert.

vraag-nu-een-gratis-offerte-aan