De basis van parket

De ‘oude’ oorspronkelijke parketvloer wordt ook wel tapis genoemd. Tapis is 6 tot 9 millimeter dik massief parket dat door middel van lijmen en spijkeren op een ondergrond van spaanplaat wordt bevestigd. Om vloeren van tapis te leggen komt er altijd een parketteur bij u thuis.

Uw perfecte parketvloer van tapis

De parketteur is een specialist die deze ambachtelijke vloer perfect bij u kan leggen. Vloeren van tapis worden ter plaatse geplamuurd en geschuurd om naden en oneffenheden weg te werken. Daarna wordt de vloer verschillende keren handmatig gelakt of in de olie of was gezet.

Met tapis kunt u alle kanten op

Vroeger legde men parket bijna altijd in stroken naast elkaar. Een enkel keertje koos men voor het visgraatmotief. Tegenwoordig is met tapis bijna alles mogelijk. Het motief bepaalt de uitstraling van uw kamer, maar ook eventueel verschillende houtsoorten en de afkadering van biezen, banden of sluitfriezen. Uw fantasie bepaalt de grens.

Een leven lang plezier van uw parketvloer

Een parketvloer van tapis is bedoeld om jaren en jaren mee te gaan. U kiest dus voor een zeer slijtvaste en kwalitatieve vloer die om weinig onderhoud vraagt. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en aan onze parketteurs. Want Vloerservice Limburg vindt kwaliteit iets vanzelfsprekends.

vraag-nu-een-gratis-offerte-aan