Project Description

Deze werkingsvrije vloerdelen bestaan uit een toplaag van ca.4 tot 6 mm van echt hout met daar onder een multiplex van 7 tot 14 mm. Vloerservice Limburg biedt verschillende collecties aan voor ieder budget. De vloeren worden geleverd in breedtes van 9 tot 30 cm!! en in meer dan 20 houtsoorten.

Geschikt voor vloerverwarming

Door de gelaagde opbouw werken deze duoplanken vrijwel niet, dit is ideaal voor zwevend leggen en ideaal voor het wisselende Nederlandse klimaat. Met haar steeds veranderende luchtvochtigheid. Dit maakt de duoplank tevens zeer geschikt voor over een vloerverwarming.

Custom mogelijkheden van de duoplank

De duoplanken zijn onbehandeld of afgewerkt met olie of lak te leveren. Ze zijn rondom voorzien van veer en groef en aan de lange zijde kunt u kiezen tussen met of zonder vellingkant. De bovenlaag bestaat uit één stuk en eenmaal gelegd ziet de vloer er dus exact hetzelfde uit als een vloer uit massieve vloerdelen. Ook de levensduur van de plank is vergelijkbaar met massieve delen. De duoplank is daardoor een grote tegenhanger geworden van de massieve houten delen.

Toplaag

De toplaag van de duoplank kan van vele houtsoorten gemaakt worden. Maar de meeste gebruikte soort is eiken.
Vraag onze adviseur naar wat de mogelijkheden zijn voor een Duoplank vloer of een van onze andere producten.

vraag-nu-een-gratis-offerte-aan