Project Description

Als de basis maar klopt. Dat geldt beslist ook voor je huis! Een goede indeling, mooie kleuren, strakke wanden én een prachtige laminaatvloer zijn heel bepalend voor de sfeer in je persoonlijke thuishaven. Uit de collectie van Quick Step laminaat heeft u een tal van mogelijkheden, ook met de uitstraling van een geleefde, houten plankenvloer maar met het comfort van laminaat. De laminaat vloeren van Quick Step zijn ontwikkeld met de nieuwste technologie. De oppervlaktestructuur is uniek; je ziet en voelt de groeven. De geleefde randen maken de rustieke uitstraling compleet. Natuurlijk zijn er ook strakke designs of traditionele oppervlaktestructuren.

Laminaatvloer is sfeer bepalend

Als de basis maar klopt. Dat geldt beslist ook voor je huis! Een goede indeling, mooie kleuren, strakke wanden én een prachtige laminaatvloer zijn heel bepalend voor de sfeer in je persoonlijke thuishaven. Uit de collectie van Quick Step laminaat heeft u een tal van mogelijkheden, ook met de uitstraling van een geleefde, houten plankenvloer maar met het comfort van laminaat.

Quick Step Laminaatvloer

De laminaat vloeren van Quick Step zijn ontwikkeld met de nieuwste technologie. De oppervlaktestructuur is uniek; je ziet en voelt de groeven. De geleefde randen maken de rustieke uitstraling compleet. Natuurlijk zijn er ook strakke designs of traditionele oppervlaktestructuren. Een Quick Step laminaat vloer blijft jarenlang even mooi. Dankzij de gepatenteerde Scratch Guard-technologie is de vloer wel tot 10x krasbestendiger. Ook de subtiele groeven in deze laminaat vloeren zijn duurzaam beschermd.

Uniclic installatiesysteem

Dankzij het Uniclic installatiesysteem leg je de laminaat vloer heel eenvoudig zelf. Je klikt de laminaat delen muurvast in elkaar. Bijpassende accessoires, zoals plinten en profielen, zijn natuurlijk verkrijgbaar en je kunt de laminaat vloer op vloerverwarming toepassen. En als je gaat verhuizen, neem je de laminaat vloer gewoon mee.

Voor wie advies op maat wil, biedt Vloerservice Limburg een extra gratis service aan. Op afspraak kan je onder begeleiding van een adviseur een bezoek door de showroom maken. Deze expert geeft je tijdens een sessie van een uur een persoonlijke uitleg en advies aangepast aan je concrete woonwensen. Natuurlijk kunt u ook een afspraak aan huis krijgen. Omdat Vloerservice Limburg net weer even iets meer doet voor haar klanten kan dat ook in de avond uren. Bent u al benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe vloer! Dan hebben wij alvast de Interior Designer. Klik op onderstaande link

http://www.quick-step.com/europe/nl/nl/interiordesigner.aspx

vraag-nu-een-gratis-offerte-aan