PVC vloer

Momenteel zijn PVC-vloeren enorm populair. Deze vloeren zijn namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en hebben absoluut een hele harde toplaag. Daarnaast zijn de kleuren en dessins zeer realistisch.

Door de nieuwe wals-techniek zijn er vele PVC-vloeren leverbaar met register embossing, waardoor de structuur 100% overeenkomt met het dessin (u voelt de zichtbare houtnerf). En dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Voordelen PVC-vloer

  • geen contactgeluid,
  • onderhoudsvriendelijk
  • uitstraling van echt hout
  • zeer harde toplaag
  • geschikt voor vloerverwarmi

Hoe een PVC-vloer wordt gemaakt, ziet u in de bedrijfsfilm van Moduleo.

 

.

Bezoek onze prachtige showrooms en profiteer van een van onze aanbiedingen.
Door de vakkundige egalisatie van onze eigen stoffeerderij, kunnen wij garanderen dat de ondervloer geheel vlak en strak wordt afgeleverd.
Wij werken met kwaliteitsmerken zoals Eurocol, Forbo, mFLOR, Greenflor, Moduleo en Ambiant waardoor de kwaliteit van de materialen uitstekend is en voldoet aan de strengste Europese richtlijnen.

 

Méér dan PVC vloeren Limburg!

Wij hebben alles onder één dak, bij ons kunt u ook terecht voor:

Bekijk de PVC vloeren in Limburg (Roermond) in de showroom!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Wij heten u graag welkom in onze showroom. Kom langs en maak een keuze uit een van de PVC vloeren die wij leggen in Limburg! Behoefte aan meer informatie? Maak een vrijblijvende afspraak of neem een kijkje in onze showroom!

Bezoek showroomContact opnemen