Met een fraai gerenoveerde eiken trap oogt uw huis weer als nieuw. Het voegt enorm toe aan de sfeer van uw huis. Van dichte trappen tot open (wentel)trappen: wij bieden u de kant- en klare oplossing voor traprenovatie waar u naar zoekt.

Onze producten staan voor duurzaamheid, een hoog niveau van afwerking en een ruime keuze. En dit alles voor een gunstige prijs. Ook met een eenvoudige traprenovatie kunt u een fantastisch effect bereiken. Uit onderzoek blijkt bovendien dat de prijs voor traprenovatie met producten van Vloerservice Limburg Traprenovatie veel lager is dan mensen vaak denken!

Al onze producten zijn gemaakt van duurzame, eerlijke Europese materialen, verkregen uit duurzame bosbouw voor een duurzame traprenovatie.
Ook onze sub producten zijn volledig duurzaam geproduceerd. De olie en lijmen zijn tot stand gekomen uit 100% natuurlijke ingrediënten.

De kwaliteit van onze producten kunt u herkennen aan verschillende aspecten:

  • Weinig noesten
  • Verkrijgbaar in alle kleuren en motieven, uit dezelfde selectie hout
  • Garantie van arbeidsvriendelijke en milieuvriendelijke productie

Vraag onze adviseur na wat de mogelijkheden zijn voor een Eiken VsL traprenovatie. U kunt contact met ons opnemen via de contact mail of bellen met 040-7440199

Meer informatie over producten voor traprenovatie vindt u op de website van onze leverancier www.stairmasters.nl

vraag-nu-een-gratis-offerte-aan