Doctor Philipslaan 27-a 6042 CT Roermond

Grindvloeren

Een korreltapijt of siergrindvloer bestaat uit miljoenen grindkorreltjes welke op grootte worden geselecteerd. Deze korreltjes worden met behulp van epoxyhars tot één sterk geheel gevormd. Al ruim 25 jaar heeft deze Grindvloer zich bewezen.

Door de open structuur van Grindvloeren neemt de vloer de omgevingstemperatuur aan. Dat geeft –zelfs op blote voeten-  een aangenaam en warm gevoel. Het effect van vloerverwarming wordt dan ook veel sneller merkbaar dan bij andere soorten vloeren. Grindvloeren zijn door zijn unieke opbouw op iedere smaak en stijl aan te passen.

Weinig onderhoud aan een grindvloer

Bovendien is het onderhoud van dit type vloeren minimaal; eenmaal per week stofzuigen is voldoende om stof en zand uit de open structuur te verwijderen. Groot onderhoud kunt u uitvoeren met behulp van de bij ons te huren professionele waterstofzuiger.
Doordat gebruik gemaakt wordt van het mengen van gekleurde korrels is bijna elke kleur of kleurencombinatie mogelijk, oneindig veel mogelijkheden dus! De vloerenleggers  zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige decoratieve vloeren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende figuren in uw Grindvloer te laten verwerken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan: randen en lijnen in andere kleuren.

Eigenschappen grindvloer

• Naadloze vloerafwerking
• Onderhoudsarm
• Lange levensduur
• Optimalewarmtegeleiding
• Onbeperkte kleurencombinaties
• Ontzettend slijtvast

Vraag onze adviseur naar wat de mogelijkheden zijn voor een Grindvloer van Vloerservice Limburg of één van onze andere producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bezoek onze 400m² showroom

Bekijk ons uitgebreide aanbod vloeren en zonwering, kom langs!

Doctor Philipslaan 27-a 6042 CT Roermond
Lees meer
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag 11:00 - 17.00
Zaterdag 12:00 - 16.00
Zondag Gesloten

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

info@vloerservicelimburg.nl (0)475 336 464
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×